Over ons

Wij zijn Giel en Yvonne

Giel komt uit Delft en is ICT-projectmanager. Tegenwoordig is hij ook brocanteur, chauffeur, zwaredingentiller, klusser, timmerman, meubelopknapper en nog veel meer.

Ik (Yvonne) kom uit Assen en ben schilderes, kleuradviseur, meubelopknapper, brocanteur, klusser, timmervrouw en meer. 

Dat wij nu in een voormalige kerk wonen en werken is mijn (Yvonne) ‘schuld’. Ik had een kleine galerie in Assen, (galerie SeilennA) en was op zoek naar een grotere ruimte voor mijn schilderijen. In 2013 kreeg ik een brief van een makelaar over een kerk dat te koop stond in Bovensmilde. Na lang wikken en wegen deed ik een bod, pas twee jaar later was de kerk van ons en zo begonnen wij op 9 januari 2015 met de verbouwing van ons pand in Bovensmilde. Van kerk naar woonhuis met atelier en winkel. Dat was een enorme klus. 

We zijn ook dealer van Annie Sloan verf. Dit is een unieke krijtachtige verf waarmee je alles kunt verven zonder vooraf te hoeven schuren. Voor muren hebben wij speciale matte muurverf van Annie Sloan, in 32 prachtige gepatenteerde kleuren. Deze verf is sterk en goed af te schrobben.

Met onze bus reizen we regelmatig af naar Frankrijk om mooie brocante te vinden waarmee wij het atelier en ons huis inrichten. Zo is in een paar jaar tijd een mooie mix ontstaan van unieke woonaccessoires en schilderijen, te bewonderen en te koop in ons atelier.

Giel en Yvonne in Frankrijk
We dromen van een leuk huisje in Frankrijk om op te knappen, maar eerst moeten er nog wat hobbels en bobbels overwonnen worden. Wordt vervolgd!