Workshops

We hopen dat we in de nabije toekomst kunnen starten met nieuwe workshops

Hoe ziet een workshop eruit

De bedoeling is dat het een gezellige boel wordt en dat u met iets leuks naar huis gaat. Lekker vaag hè. Wat gaan we doen.

Voor de eerste workshops gaan we werken met Annie Sloan verf. U kunt een eigen meubeltje of ander object van thuis meenemen die u wilt restylen. U kiest de kleur(en) die u wilt gebruiken. De verf kunt u in kleine potjes (€ 8,50) en grote potten (€ 34,95) kopen. U kunt de kleuren ook met elkaar delen. Kwasten stellen wij ter beschikking, maar deze kunt u natuurlijk ook bij ons kopen. 

Kortom, u koopt alleen de verf. En voor de begeleiding door Yvonne betaalt u € 7,50. U kunt het dus zo goedkoop mogelijk houden voor uzelf. Uiteraard is er voldoende te drinken en te eten. Dit kunt u gewoon pakken en is inbegrepen.

Maximaal aantal deelnemers per workshop

Bent u een clubje, dan kunt u met tien mensen komen. Bent u alleen of met twee, dan kunt u maximaal acht deelnemers verwachten. Minimaal aantal deelnemers is twee. 

Heeft u nu al interesse in deze restyle workshop, stuur ons gerust een e-mail dan nemen wij contact met u op zodra de workshop-datums bekend zijn en kunt u zich opgeven op een van de datums. Of wanneer u een clubje bent kunt u zelf een datum en tijd voorstellen. 

Wij doen niet aan toegangspassen, iedereen is welkom bij ons. Heeft u C-gerelateerde klachten, dan blijft u thuis en kunt u gewoon een andere keer een workshop volgen. 

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van gerestylede meubel(tjes).

Keuken inrichting met een gerestylede keukenkast