Workshops

We starten met nieuwe workshops

Hoe ziet een workshop eruit

De bedoeling is dat het een gezellige boel wordt en dat u met iets leuks naar huis gaat. Lekker vaag hè. Wat gaan we doen.

Voor de eerste workshops gaan we werken met Annie Sloan verf. U kunt een eigen meubeltje of ander object van thuis meenemen die u wilt restylen. U kiest de kleur(en) die u wilt gebruiken. De verf kunt u in kleine potjes (vanaf € 8,50) en grote potten (vanaf € 34,95) kopen. U kunt de kleuren ook met elkaar delen. Kwasten stellen wij ter beschikking, maar deze kunt u natuurlijk ook bij ons kopen. 

Kortom, u koopt alleen de verf. En voor de begeleiding door Yvonne betaalt u € 10,00. U kunt het dus zo goedkoop mogelijk houden voor uzelf. Uiteraard is er voldoende te drinken en te eten. Dit kunt u gewoon pakken en is inbegrepen.

Maximaal aantal deelnemers per workshop

Bent u een clubje, dan kunt u met tien mensen komen. Bent u alleen of met twee, dan kunt u maximaal zes deelnemers verwachten. Minimaal aantal deelnemers is twee. 

Heeft u interesse in deze restyle workshop, stuur ons gerust een e-mail dan nemen wij contact met u op. Of wanneer u een clubje bent kunt u zelf een datum en tijd voorstellen. 

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van gerestylede meubel(tjes).

Keuken inrichting met een gerestylede keukenkast